Top munkáltatók Kaposváron és aktuális állásajánlatok

Top munkáltatók Kaposváron és aktuális állásajánlatok

Kaposvár városában számos kiváló munkáltató és izgalmas karrierlehetőség várja az álláskeresőket. Legyen szó akár a mezőgazdasági területről, az egészségügyről vagy más iparágakról, a város gazdag kínálatot nyújt. Ne feledjük, hogy az aktuális állásokat a munkaügyi központban és az online álláskereső platformokon is megtalálhatjuk, így könnyedén lépést tarthatunk a friss lehetőségekkel és változó kihívásokkal.

Aktuális állásajnálatok és munkák Kaposváron

A fogalom, hogy ki és mi számít "legjobb" munkáltatónak, sokféleképpen értelmezhető. Kaposváron például a város sokszínű gazdasági szerkezetének köszönhetően nemcsak a híres multinacionális vállalatok, hanem a mezőgazdasági területen is találhatunk kiváló lehetőségeket és ígéretes cégeket.

Nézzünk pár aktuális példát 2023 nyaráról: https://kaposvarallas.hu/allasok

Tanfolyamszervező ügyintéző

A feladatok közé tartozik oktatások, tanfolyamok és vizsgák szervezése, adminisztrálása. Az elvárások között szerepel az érettségi, precíz és pontos munkavégzés, valamint a csapatban és önállóan történő munkavégzés képessége. Az előnyök között említhető az oktatásban szerzett tapasztalat, és a családias légkör.

Mezőgazdasági gépészmérnök

A vezető beosztású pozícióra a megbízható és kitartó munkavállalókat keresik. A feladatok közé tartozik a gépállomány javítása, karbantartása, szállítmányozási feladatok szervezése és beszerzési feladatok ellátása. A pozícióhoz mezőgazdasági gépészmérnök, üzemmérnöki, járműüzemeltetési mérnök vagy építőgépész végzettség szükséges.

Donorvizsgáló

A Plazmaszolgálat Kft. modern infrastruktúrával rendelkező Plazma Pontjába donorvizsgáló orvost keresnek. A feladatok közé tartozik a plazmaadók fizikális vizsgálata, plazmaadásra való alkalmasság megítélése, vérkép és vitális paraméter értékek kiértékelése, valamint a plazmaferezis során az orvosi felügyelet biztosítása.

Ékszerbecsüs

A pozíción belül a munkavállaló a záloghitelezés mellett akár ékszer- és befektetési arany értékesítéssel is foglalkozik. A feladatok közé tartozik a zálogfiók mindennapi működésével kapcsolatos teendők ellátása, ékszer- és befektetési arany értékesítése, valamint az üzlet működésének adminisztrációja.

Ékszerbecsüs állás Kaposváron

Kézműves hamburgerkészítő

Az M5Burger & Grill minőségi street food gyorsétterem kézműves hamburgerkészítőt keres. A munkakör magában foglalja hús-zöldség feldolgozást, szósz készítését, pálya előkészítést és a környezet rendben tartását. Az elvárások között szerepel a pontosság, a HACCP betartása és a kreativitás.

A legjobb munkáltatók Kaposváron

A legjobb munkáltató fogalma természetesen szubjektív, és sok mindentől függ. Kaposvár városa gazdag lehetőségeket kínál. A munkaügyi központ, valamint az online álláskereső platformok is kitűnő eszközök a kaposvári álláskeresőknek a megfelelő munka megtalálásában. Ha valaki érdekelt a mezőgazdaságban, az egészségügyben, a kereskedelemben vagy más területeken, jó eséllyel meg fogja találni a számításait.

Kaposvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály elérhetősége:

  • Telefon: (82) 529-850
  • Cím: 7400 Kaposvár, Kontrássy utca 5/B.

KaposvarAllas.hu / P.P.